Разяреният Доналд Тръмп избухна в странни следсъдебни изказвания, докато се

...
Разяреният Доналд Тръмп избухна в странни следсъдебни изказвания, докато се
Коментари Харесай

Тръмп беснее срещу Байдън, съдиите, Клинтън и кукловодите, които се хвалят с „купища пари“ в следсъдебни изказвания

Разяреният Доналд Тръмп избухна в странни следсъдебни изявления, до момента в който се нахвърли против „ главорезите “ на Джо Байдън, правосъдната система, „ юрист на Хилари Клинтън “ и доста други.

След като арбитър от Ню Йорк не съумя да забави делото за безмълвни пари, включващо Сторми Даниелс и Майкъл Коен, индиферентният Тръмп организира изменчив и на моменти откъслечен конференция на Уолстрийт в края на една луда заран за някогашния президент, по време на която той също получи избавителен пояс в последната минута в делото си за машинация с £360 милиона. Той е първият някогашен президент на Съединени американски щати, изправен пред углавен развой.

Сбърчвайки вежди на конференция в 13:00 ч. на Уолстрийт, Тръмп разкритикува арбитър Хуан М. Мърчан, който насрочи процеса против Сторми Даниелс за безмълвни пари стартират на 15 април, откакто се скараха на юристите на някогашния президент за изхвърлянето на документи в последния миг, което се надяваха да докара до отсрочване на първичната дата. Той също по този начин безумно...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР