Развръзката около Петър Хубчев и Левски най-после настъпи. Бившият национален

...
Развръзката около Петър Хубчев и Левски най-после настъпи. Бившият национален
Коментари Харесай

Хубчев спасява лиценза на Левски с подпис под споразумение с клуба

Развръзката към Петър Хубчев и Левски най-сетне настъпи. Бившият народен селекционер в последна сметка постави автограф под съглашението със „ сините “, което ще помогне на клуба да избави лиценза, както и самото си битие, твърди " Мач Телеграф ".

Както е известно, треньорът осъди клуба за много сериозна сума, която сега не е по силите на управлението. Двете страни дълго време не можеха да намерят общ език, само че в последна сметка това се случи. Най-вече благодарение на Palms Bet. Спонсорът на Левски подсигурява на Хубчев, че ще си получава постоянно заплащанията. Макар и това са се отрази на парите, които са залегнали в бюджета, който е плануван на „ Герена “ за идната година.

„ Сините “ смятаха, че този въпрос е решен още преди две седмици, само че изникнаха дребни търкания, които за следващ път изправиха гранда на тръни. В последна сметка обаче от Левски съумяха да стигна до благополучен край, който ще им помогне да се съсредоточат върху доизграждането на първия тим. Както е известно, Станимир Стоилов си е сложил много висока цел – продобиване най-малко на Купата на България и виза за присъединяване в шампионатите на континента.

След Хубчев на „ Герена “ би трябвало да оформят съглашение и различен кадър, който може да им сътвори съществени главоболия. Става въпрос за Симеон Славчев. Халфът, отпадна от сметките на Станимир Стоилов, който бе безапелационен, че няма да разчита на него. Бившият национал обаче отхвърли да направи жест към Левски и да разтрогне против 3 заплати, както подобават законите. Той също изяви съществени финансови искания, които мъчно ще се изпълнят. Новият ръководител на УС Даниел Боримиров го привика на диалог, който сякаш бе приключи щастливо за Левски, само че в следствие Славчев промени решението си. Сега двете страни са ревизира нова серия от диалози. На „ Герена “ считат, че Славчев въпреки всичко е размислил и няма да прави спънки пред тима, който се бори към момента за оцеляването си. Макар и мнозина да считат, че обстановката сега е цветя и рози, откакто бе подписан нов и много по-добър контракт с Palms Bet.

На този стадий обаче от Левски не могат да убедят други играчи, които са набелязани у нас за зимната си селекция, че обстановката в клуба в действителност се усъвършенства и си заслужава за носиш синята фланелка. Шефовете са получили отводи от няколко души, които биха засилили конкуренцията в първия отбор.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР