Разврат, алкохолизъм, кражби, нагаждачество и тотално безхаберие - така пожелали

...
Разврат, алкохолизъм, кражби, нагаждачество и тотално безхаберие - така пожелали
Коментари Харесай

Скандал! Екс министър Александър Йоловски назначил пияната “Мис Пиги” Христина Стойчева да върти МЕУ на малкия си пръст. Надя Зарева с големите ц*ци пък държала кеша във ведомството

Разврат, алкохолизъм, обири, нагаждачество и тотално безхаберие - по този начин поискали анонимност подчинени на досегашния министър Александър Йоловски окачествиха протичащото се в министерството. Най-тъжната констатация от документа, който публикуваме без редакторска интервенция, е че с оставката на заплашвания от Кирил Петков министър на електронното ръководство, нищо няма да се усъвършенства, нито отвратителните практики ще бъдат спрени. Напротив - по негово време и най-вероятно, с негова благословия, ведомството се е напълнило с подкупни, невнятни, зловредни, пияни и развратни чиновници, които третират страната, бюджета и самото министерство по този начин, все едно им е бащиния. Ако има нещо по-ужасяващо, то е че приказваме за министерството, което провежда машинното гласоподаване и дефакто хората, които от сутринта са кьор кютюк пияни, или си оферират обилните бюстове на всеки с повече власт, държат в ръцете си бъдещето на България.

 

Ето какво пишат създателите до редакцията ни:

 

“Пращам това писмо до медиите тъй като съм обезверена от това което се случва в МЕУ. Ако си мислите че като се смени Йоловски, министъра на електронното ръководство и проблемите ще се решат то се лъжете. През последните месеци Йоловски всеобщо уволнява опитните и назначава хора които са калинки, не дават отговор на условията само че за сметка на това са подвластни от него или от Иво Филипов от Информационно обслужване. Така на процедура МЕУ към този момент е завладяно и няма значение кой ще е новият министър тъй като всички хора в министерството са нови и служат на различен стопанин ”.

 

Скандализираните чиновници не стопират до тук и вкарват в светлината на прожекторите съответните виновници за хаоса в МЕУ.

 

“Христина Стойчева е главното лице на Йоловски, доведена сякаш като консултант по ПР, откакто остарелият шеф на кабинета Колешанска се махна към този момент добре известната Стойчева взе министерството на ръчно ръководство. Говори с хората с злобни намеци и мнения зад тила и издевателства. Изключително необразована и неспособна, с чалга-стил на обличане и държание - с помощта на нея МЕУ не обели дума пред пресата по време на абсурда с машините за гласоподаване и способства за рухването на машините за гласоподаване. Дори уеб страницата на министерството не е обновяван от предходната година. Допускат се единствено вести свързани с Информационно обслужване. Нейно достижение е и че министъра на електронното ръководство, който би трябвало да се бори с дезинформацията отиде на изявление в жълта медия, за което в обществените мрежи му се подиграваха. В прорез с всички правила и наредби, Стойчева дефинира бонусите и оценките на чиновниците, уволнява, назначава и всичко в МЕУ минава през нея. Въпреки, че зад тила на Йоловски му се подиграва, той я е оставил на процедура да управлява министерството. “Мис Пиги ”, както я назовават всички, в действителност е пияч и митове се носят какъв брой празни бутилки изхвърлят чистачките от кабинета й. Заради подпухналото й лице множеството хора даже не могат да я познаят от ретушираните интернет фотоси. Обикновено стартира още на обяд, с няколко чашки винце, само че най-голямото достижение на Стойчева е, че по време на станалото добре известно коледно празненство на МЕУ в петзвездния хотел Хаят в Правец, дружно с доближени съумя да изпие алкохол за над 2000 лева в бара на хотела без да си заплати сметката. Тази сметка естествено беше платена от МЕУ след кавги и закани от хотела т.е. от данъкоплатците без никой да обели дума за престъпление и разхищаване на държавни пари. Стойчева си урежда местенцето сега, като ще остане държавен чиновник и откакто Йоловски към този момент не е министър - тя ще бъде на службичка и ще продължи да клюкарства и да си пие на мира и да си идва с чехли Гучи на работа ”.

 

Не по скандално е житие-битието на лицето, назначено за основен секретар в МЕУ:

 

“Росица Цветкова е назначена през януари от същата началничка на кабинета и от този момент просто подписва единствено това което Стойчева й каже и прекарва времето си в целодневно пиянство на кафе и злословия с ПР директорката Вяра Деянова. То това е обикновено при внезапното ѝ въздигане от шеф на отдел в Министерство на превоза до цялостен основен секретар, виновен за цяло министерство. На никой не му прави усещане че работата на МЕУ е спряла и нищо не случва поради основната секретарка - нито за министъра нито за хората с които се е обкръжил. Целта им не е МЕУ да работи, задачата им е да съсипят всичко! ”

 

Така постепенно и бавно стигаме до дамата (която назоваваме ” по този начин единствено от положително възпитание), раздаваща парите на министерството.  

“Финансовата директорка Анеса Вълева – някогашна продавачка в лафката на Министерство на вътрешните работи, издигнала се в структурата на Министерство на вътрешните работи и уволнена поради финансови злоупотреби след дългогодишни кавги в дирекция " Управление на собствеността ". За да й е удобно, Вълева си докара финансов инспектор някогашна нейна подчинена, да няма кой да й троши хатъра. Последните месеци човек по човек се подменя цялата финансова дирекция, с ежедневни кавги и викове и идват отново такива некадърни, само че послушни чиновници. Няма значение, че Вълева е некомпетентна и няма подготовка за тази позиция, тя е послушна. Резултата от експертизата на Вълева е че финансите на МЕУ са цялостна каша и министерството не заплаща отговорностите си. Единствените фактури които се заплащат постоянно са тези на Информационно обслужване, дори им се дават и пари напред ”.

 

Ако има нещо по-скандално от гореизброените субекти, това са лицата, назначени да дават отговор за най-тежката артилерия - киберсигурността.

 

“Юрий Стаменов, индивидът, поради който се провали преброяването на популацията през 2021 година - нали го помните, дето хакери го съпоставиха с земята? След като беше изхвърлен от Национален статистически институт поради това си достижение е спретнат в Изпълнителната организация под МЕУ по заповед на Йоловски и този изтъкнат експерт дава отговор за киберсигурността. Вече са си събрали завера в това число и от някогашни сътрудници, и е почнал да подрежда и да прави същият разгром над всичко. Злите езици настояват, че и той има проблем с чашката, като съвсем всеки работен ден е виждан на обяд с по няколко бири в близките заведения. До края на деня видният специалист към този момент мъчно приказва, само че кой обръща внимание на такива дребни нарушавания на трудовата дисциплинираност. За сметка на това неуместните чиновници незабавно се уволняват!

Инфо: crimesbg.com

Тагове: Александър Йоловски Анеса Вълева “Мис Пиги ” Христина Стойчева Кирил Петков МЕУ Колешанска

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР