Разводът на 2021 г. определено бе този на Бил и

...
Разводът на 2021 г. определено бе този на Бил и
Коментари Харесай

Money, Money, Money: Защо Мелинда се разведе с Бил Гейтс?

Разводът на 2021 година несъмнено бе този на Бил и Мелинда Гейтс. След 27 години брак те сложиха завършек на взаимното си общуване, поделиха си милиардите и някогашната брачна половинка на създателя на „ Майкрософт” стана една от най-богатите дами в света. А той се оплака, че е претърпял най-трудната година в живота си.

Още при оповестяването на новината за развода двамата към този момент някогашни съпрузи дадоха безапелационната поръчка да запазят положителния звук между тях, както и взаимната работа по благотворителната организация „ Bill and Melinda Gates Foundation”. Те я сътвориха дружно преди години и съумяха да подкрепят доста хора и начинания със съществени финансови запаси.



Тази седмица обаче някогашната госпожа Гейтс популяризира писмо, с което уведоми, че към този момент няма да насочва по-голямата част от благосъстоянието си към филантропската организация, която е една от най-големите в света. Вместо това, тя ще продължи да подарява множеството от милиардите си на други фондации по целия свят.



" Признавам парадокса толкоз доста благосъстояние да е концентрирано в ръцете на един човек и имам вяра, че единственото отговорно нещо, което може да се направи с такова положение, е да го раздадеш - допустимо най-внимателно и въздействащо. Крайната цел на всеки човеколюбец би трябвало да бъде да направи нуждата от филантропия остаряла ", написа в него тя.

И разяснява, че към този момент е решила не просто " да написа чекове ", а да прави доста повече за идеите, които в действителност я вълнуват - да посвещава времето, силата и напъните си за битката с бедността и насърчаването на равенството”, споделя тя пред медиите.

* Money, Money, Money е известна ария на шведската поп група AББА.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР