Развитият сюжет от излезлия през 2019 година Шазам! в Черния

...
Развитият сюжет от излезлия през 2019 година Шазам! в Черния
Коментари Харесай

Черния Адам е номер едно в киносалоните в България

Развитият сюжет от излезлия през 2019 година " Шазам! " в " Черния Адам " се хареса най-вече на феновете през миналата седмица, сочат систематизираните данни от киносалоните у нас. Историята на антигероя, в чиято роля влиза Дуейн Джонсън, е гледана към този момент от  22 698 фенове и осъществя 289 339 лв. доходи от продадени билетите им в първия уикенд, в който цените им са нови и по-високи.

На втора позиция е съветската анимация " Безсмъртният и хубавицата ", в която влиза известният от социализма баснословен воин Кошчей. Търсенето на жена за него, траяло повече от три века, е привлякло интереса на 14 822 фенове и има 151 364 лв. доходи за десетте дни в киносалоните.
 В гръцките икони Св. Димитър побеждава българския цар Калоян 26 окт 2022 | " Отсам в ъгъла са иконите. Най-важната е св. Харалампий, тъй като надвивал на чумата, но турците му извадили...
Двуседмичния отличник - хорърът " Усмивка ", е на трета позиция. Борбата със свръхестествения феномен, който поразява хората с ужасяваща усмивка, към този момент е забелязана от 45 043 фенове и регистрира 444 613 лв. доходи за месец в кината.



На четвърта позиция е комедията " Билет до парадайса ", която е към този момент месец и половина измежду най-гледаните филми у нас. Историята на разграничена двойка родители на щерка, която желае да се омъжи за юноша от Бали, само че майката и бащата вършат всичко допустимо да провалят сватбата, е събрала 79 970 фенове и осъществя 858 342 лв. приходи от продадени билети.

Пета позиция е за " Хелоуин: Краят " - последният 13-и филм за 45-годишната поредност, стартирана от Джон Карпентър. Битката с могъщия Майкъл Майърс и финализиранeто й са гледани от към този момент 15 015 фенове и инкасира 157 665 лв. доходи за десетте дни на огромен екран у нас.

През предишния уикенд кината са посетени от 48 278 фенове, като съвсем половината са предпочели " Черния Адам ".  Миналата година по същото време в салоните са били 16 358 души.
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР