Развитието на ситуацията по фронтовете на Украйна показа неспособността на

...
Развитието на ситуацията по фронтовете на Украйна показа неспособността на
Коментари Харесай

Юрий Подоляка - журналист, блогър и военен експерт: Времето работи против НАТО

Развитието на обстановката по фронтовете на Украйна сподели неспособността на противоборстващите страни бързо да реализират своите цели и спорът стартира да се стяга. При това и Русия, и Съединени американски щати, в съюз с Европа, имат своите мощни и слаби страни.
Слабостта на Съединени американски щати се състои в отхвърли на доста от страните по света да финансират американския дълг. Началото на специфичната военна интервенция сподели, че по-голямата част от света е на страната на Русия, макар че доста страни не признават намерено това.
Главната причина за американските проблеми е неспособността да се печатат долари в предходните размери и темпове. Положението в стопанската система на Съединени американски щати докара до инфлация в страната и понижаване на виталния стандарт, което усилва разкола в американското общество и може да докара дори до революция.
Американците имат време до пролетта на 2024 година, с цел да може Байдън да прибави в своя актив " победа над Русия ". В противоположен случай обстановката ще нанесе удар и по него персонално, и по Америка като цяло. Времето в този момент работи срещу Съединени американски щати. 
Русия има сходни слаби точки - стопанската система и стабилността на обществото. Именно по тях Западът се пробва да нанася удари.     
Населението на Европа, привикнало на благополучие, се плъзга от ден на ден към икономическа злополука. Когато в Европа и Съединени американски щати схванат, че в никакъв случай към този момент няма да бъде " както преди ", тогава на Запад ще стартира психически срив. Което може да докара до най-непредсказуеми политически последици.
Предполагам, че през 2023-та военни дейности ще се водят по цялата територия на Украйна. На опълчването ще бъде сложена точка едвам през 2024 г.>  >

 
 
 
 
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР