Разумното решение е отново да седнем на масата на преговори.

...
Разумното решение е отново да седнем на масата на преговори.
Коментари Харесай

Денков: Мария Габриел направи голяма политическа грешка, така не се прави

Разумното решение е още веднъж да седнем на масата на договаряния. Да тръгнем от изходната позиция, която беше контрактувана преди 9 месеца и да забележим по какъв начин можем да стигнем до единодушие. Няма друго рационално решение. Това съобщи министър председателят в оставка Николай Денков пред български публицисти в Брюксел.

" Чух, че има концепция да се вкара за гласоподаване в Народното събрание единствено кандидатурата на Мария Габриел като министър-председател. Това би било груба неточност, тъй като още веднъж ще изнасили Конституцията. Съгласно нея министър-председателят и Министерски съвет се гласоподават в един акт. Няма определен министър председател, когато няма определен Министерски съвет. Ако това бъде направено, значи, че единствено се симулира някаква активност, която ще обърка повече хората. Надявам се ГЕРБ да се откаже от тази случка и още веднъж да се върнем на масата на договаряния ", съобщи министър председателят в оставка.

Той добави, че Кирил Петков се е опитал през вчерашния ден да реализира контакт с Бойко Борисов, само че водачът на ГЕРБ се е " скрил ".
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР