Разтвор с оцет срещу плесен по растенията Ще споделя с

...
Разтвор с оцет срещу плесен по растенията Ще споделя с
Коментари Харесай

Разтвор с оцет за поливане на доматите през юли

Разтвор с оцет против мухъл по растенията

Ще споделя с вас мойта загадка за грижа за доматите през юли. Това е просто средство, което ми бе предложи доста от дълго време от умел производител, само че се оказа много дейно. По този метод защитавате доматите от рискови гъбички, вредители и други заболявания. В същото време това ще даде на растението задоволително сила и пространство за напредък. Това е просто, естествено и изпитано решение.

Не забравяйте, че всички растения би трябвало да имат задоволително въздух и простанство. Отстранете долните листа от всеки корен, които допират почвата и могат да бъдат портал за плесен, защото те са най-изложени на влага. Необходимо е също да отстраните страничните издънки.

Вижте още: Магическа мощ на числата – привлечете пари и шанс в живота си!

Да преминем към оцета. Използвам разтвор с оцет всяка година през юли, с цел да защитя растенията от мухъл. Имаше резултат, даже когато няколко растения към този момент бяха инфектирани. Мухълът не се популяризира в допълнение и реколтата беше избавена. Доста е просто – прибавям 100-200 мл оцет в 10 л престояла вода и обливам почвата към растенията. Използвам този разтвор на всеки 10 дни през юли. Това е всичко.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР