Разстреляният бизнесмен събрал екип от най-добрите хакери в страната и

...
Разстреляният бизнесмен събрал екип от най-добрите хакери в страната и
Коментари Харесай

Алексей Петров контролирал машините за изборите

Разстреляният предприемач събрал екип от най-хубавите хакери в страната и можел да научи всичко за всеки и по този начин да го държи в ръцете си

Ютубърът Станислав Цанов настъпил крепко мотиката, когато решил да тества надеждността на машините за гласоподаване. Тогава му се обадил персонално Алексей Петров и му отправил покана за среща, на която не може да се откаже.

Цанов имал невероятната храброст да запише скрито тази среща, а от диалога излиза наяве, че някогашната барета е подготвен да смаже всеки, който се разгласи срещу машинното гласоподаване, отхвърлено в Европа. Цанов го вбесил с тезата си, че машините могат да се манипулират.

„ Ако засегнеш интереса на организацията или хора, свързани с мен, ще носиш отговорност. В какво се състои, няма да я квалифицираме “, споделя Алексей Петров. " Правиш едни чатове, в които си говорите с един юноша /хакерът, с който Цанов имал концепция да създадат теста - б.р./ за машините за гласоподаване. Исках да ти кажа другарски да преосмислиш държанието си или метода на комуникиране и може да ти се наложи да носиш отговорност. Рабираш ли ", заплашва Трактора.

Срещата е извършена през септември 2022 година Осем месеца по-късно депутатът Радостин Василев огласи запис от онлайн заседание на „ Продължаваме промяната “ и Демократична България. Тогава съпредсетаделят на Политическа партия Кирил Петков признава какви биха били действителните резултати от изборите. „ Ако пуснеш народът да се репрезентира вярно, ние би трябвало да сме 10% с Демократична България, с всичко. Направихме леко „ ала-бала “ с президента, изгърмяхме на Слави един план, откраднахме, не осъзнавайки, че на Радев цялата машина е работила за нас “, споделя Петков.

Към днешна дата, когато България се ръководи от ПП/ДБ с помощта на некоалицията с ГЕРБ-СДС и Движение за права и свободи, депутатът Радостин Василев споделя в изявление, че нещата у нас вървят съгласно този запис, само че са умножени неведнъж.

Съмненията за операции на машинния избор се подхранват освен от реакциите на Алексей Петров, подготвен да смаже всеки, който заплаши тази система за гласоподаване. Приживе някогашната барета образувал сериозен екип от хакери, в който бил включен 20-годишният Кристиян Бойков, хакнал системата на Национална агенция за приходите, както и служителя на реда Явор Колев, хванал по-късно същия този хакер.

С такъм екип Алексей Петров действително е можел да дирижира коя партия какъв брой % да взема на парламентарните избори, а след това да бъде политически брокер и основател на сглобки. Това хвърля светлина върху " теорията на конспирацията ", че страната се ръководи от задкулисие, а вотът на народа е просто една фасада.

Ако всичко това е правилно, сега България се ръководи от коалиция, за която е дал своя вот единствено един на всеки 10 гласоподаватели.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР