Разследващият журналист Христо Грозев разкри в ефира на Нова телевизия,

...
Разследващият журналист Христо Грозев разкри в ефира на Нова телевизия,
Коментари Харесай

Христо Грозев: Руските агенти използват ново оръжие, чрез звук може да приспи цял град

Разследващият публицист Христо Грозев разкри в ефира на Нова телевизия, че съветски сътрудници употребяват ново оръжие, което посредством тон може да приспи цялостен град.

 

" Редица американски дипломати се оплакват от идентични признаци, оказа се, че група съветски шпиони са били на едно място с тях и най-вероятно са съумели да миниатюризират въпросното оръжие и да го употребяват. Вълните на това оръжие предизвиква синдрома на Минор. Това е неврологично заболяване, което нарушава способността за бранене на равновесие, за централизация. ", изясни той. 

 

Успяхме да разкрием и публикуваме самоличността на едно потомство съветски сътрудници, те в този момент не могат да употребяват каквото и да е дегизировка, тъй като ще бъдат разкрити. Но знаем, че идва ново потомство, което е с към 10 години по-младо от това, сподели той. 

 

По думите му в България също са идвали съветски сътрудници и даже богат руснак, живеещ на нашето Черноморие, им е съдружник. 

 

Грозев описа, че цялата кръв на Навални е била източена преди да бъде предадено тялото на околните му. " Това е знак за прикриване на следи от физическо принуждение преди гибелта му ", изясни още той. 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР