Разследващ журналист: Ново оръжие, което може да приспи цял град,

...
Разследващ журналист: Ново оръжие, което може да приспи цял град,
Коментари Харесай

Разследващ журналист: Ново оръжие, което може да приспи цял град, е използвано от руски агенти

Разследващ публицист: Ново оръжие, което може да приспи цялостен град, е употребявано от съветски сътрудници. Христо Грозев, който е проверяващ публицист описа, че съветски сътрудници употребяват ново оръжие, което посредством тон може да приспи цялостен град.

„ Има случаи, в които редица американски дипломати се оплакват от идентични признаци. Оказа се, че група съветски шпиони са били на едно място с тях и най-вероятно се съумели да миниатюризират въпросното оръжие и да го употребяват. Вълните му предизвикват тремор на Минор. Това е неврологично заболяване, което нарушава способността за бранене на равновесие и централизация ”, изясни Грозев на фона на следствието по така наречен „ хавански синдром ”.

Той е безапелационен, че в България също са идвали такива съветски сътрудници.

„ Шефът на групата 29155 е бил в България през 2015 година, дружно със свои хора, които са свързани с отравянето на Гебрев. Богат руснак със личен парцел на Черноморието – Булат Ямбурисов, е един от помагачите им “, разясни Грозев.

И добави, че другата седмица Университетът във Флорида ще показва с опит по какъв начин акустичното оръжие работи на мозъка.

Припомняме, че съгласно изследване, извършено взаимно с The Insider и Der Spiegel, руско звено за убийства стои зад мистериозната болест при американски дипломати. Съвместно следствие на „ Хаванския сидром “ – мистериозно здравословно положение, от което са наранени американски дипломати и държавни чиновници – откри доказателства, че виновна за това с доста огромна възможност е съветска военна част за убийства.

Изводите от петгодишно изследване, извършено взаимно с The Insider и Der Spiegel, че съветското поделение ГРУ 29155 може да стои зад неврологичните признаци, означават първото доказателство, свързващо задграничен съперник със случаите.

Общата картина: Симптомите на „ Хаванския синдром “, които американските чиновници назовават „ аномални здравни произшествия “ (AHI), включват рисково главоболие, световъртеж, гадене и болки в ушите.

Състоянието е наречено „ Хавански синдром “, защото в края на 2016 година в посолството на Съединени американски щати в кубинската столица за първи път са документирани известия за болни американски чиновници.

Източник: Нова телевизия

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР