Разследването за апартаментите е мотивирано изцяло от нашата мисия, заяви

...
Разследването за апартаментите е мотивирано изцяло от нашата мисия, заяви
Коментари Харесай

Николай Стайков: Да се каже кои са в скандала с апартаментите и срещу какво

Разследването за жилищата е стимулирано напълно от нашата задача, съобщи пред БНР Николай Стайков от неправителствената организация „ Антикорупционен фонд “.
„ Ако не половината, то четвъртината квартал „ Изток “ знае и вижда всеки ден господин Цветанов, както и ние го видяхме. Това не е загадка за цели улици в квартала от няколко месеца, доколкото знам от лятото или есента на предходната година “, разяснява той.

„ Въпросите - за какво в този момент и кой, не трябва да отместват другите значими въпроси - кои са забърканите и за какво и против какво, дали става дума за преференциални цени, за пари с неразбираем генезис. Фокусът не трябва да се отмества от това “, безапелационен бе Николай Стайков.

„ Проверяваме всяка информация, която излиза. Фокусът би трябвало да бъде ориентиран към безусловно всяка договорка на разположение на обществена служба и за всяка договорка би трябвало да бъде отговорено за какво става това нещо, дали става дума просто за едно пестене на налози и такси или става дума за пари с неразбираем генезис или услуга. Кой - това е огромният въпрос. Тук е огромното безмълвие по тематиката “, сподели още Стайков.

Проблемът със съмнителните имотни интервенции се оказва извънредно огромен, уточни Стайков и добави, че са се появили и информации за ръководителя на Комисия за противопоставяне на корупцията и за лишаване на нелегално добитото имущество (КПКОНПИ). Според него Пламен Георгиев би трябвало да каже правилно ли е това и какво е обяснението.

Според него и прокуратурата би трябвало да се намеси в тази ситуация с жилищата.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР