Разследването се води интензивно. Извършителят на деянието е разкрит още

...
Разследването се води интензивно. Извършителят на деянието е разкрит още
Коментари Харесай

Обвиняемият за убийството в парка на Добрич е лежал и в британски затвор

" Разследването се води интензивно. Извършителят на действието е оголен още същата вечер. В момента лицето е в ареста на Районната работа за осъществяване на наказванията в Добрич ". Това съобщи в ефира на окръжният прокурор на Добрич Радослав Бухчев.

По думите му има задоволително данни, че арестуваният е причинител и на други телесни повреди, при които е употребявал нож. Само две седмици преди убийството той е намушкал и различен мъж от града, който е оживял след тежка тричасова интервенция.

Освен че е отправял и други закани за ликвидиране, Добрев има и опит за палеж.

Оказва се, че той има богат набор от други престъпни прояви и даже е лежал в английски затвор.

" През 2020 година във Англия мъжът е бил в пандиза в Ливърпул за 5 месеца и 17 дни за кражба и владеене на оръжие. Това са данните, предоставени от английската полиция ", добави Бухчев.

Студентът Емилиян Рачев, атакуван единствено две седмици преди убийството в парка, описа преди ден, че от полицията не са му обърнали внимание на думите, че по никакъв метод не е провокирал нападателя с качулка, който го наръгал в бицепса при разминаване. Двамата не са се познавали.

 

 

" Действието се случи на 25 февруари до паметника на диктатор Добротица, до момента в който отивах на посетители. Съвсем умерено си вървях и отсреща ми се появи един вид, който беше с наведена глава. Точно, когато ще се разминаваме, ме намушка ", описа Рачев.

В края на предходната седмица доста жители на Добрич се събраха на бдение с цветя на лобното място на убития 56-годишен мъж, като настояха той да бъде арестуван за непрекъснато или въдворен, в случай че се потвърди, че е психичноболен.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР