Разследването по убийството на Алексей Петров буксува много сериозно и

...
Разследването по убийството на Алексей Петров буксува много сериозно и
Коментари Харесай

Само в Lupa.bg: Близки на Трактора в страх да кажат кой е поръчал смъртта му!

Разследването по убийството на Алексей Петров буксува доста съществено и съвсем не се прави работа по разкриването му, научи Lupa.bg от криминалисти. Знае се единствено, че причинителят евентуално е чужденец и до там стига ресурса на родните служби. Страх пречи на проверяващите да стигнат до поръчителя.

При други знакови убийства има напън за разкриването им, тук обаче обстановката е друга и криминалистите си дават лабаво. Едва ли има оптимист, който да има вяра, че ще бъде хванат килърът на Трактора, а още по-малко поръчителя му. 

В крими средите се приказва, че гибелта на някогашната барета идва поради политическа отплата и желанието му да влезе съществено в тази сфера. Твърди се, че близки на Алексей знаят кой е желал гибелта му, само че ги било боязън да кажат името на душманина. 

Алексей Петров, който живя сред светлата и сивата зона на политиката и охранителния бизнес, беше погубен по време на разходка на Витоша. За убийството се знае малко, въпреки че резултатът от него може да има значими последствия за политическия и бизнес климат.



" Главата на Октопода " е бил с трима души защита, стрелбата е станала в гориста околност, покрай пътека и това е бил нормален маршрут за разходка на някогашната барета.

Петров е някогашна барета и щатен чиновник на Шесто ръководство на Държавна сигурност. Той е каратист, осигурител, бил е консултант в ДАНС и претендент за президент (2011). През 90-те има обща компания с Бойко Борисов, само че след това връзките сред двамата се утежняват и се затоплят чак през 2023 година

Алексей е правил връзки сред политици и горист бизнес – още от 2008, когато среща вътрешния министър Румен Петков с братя Галеви. През 2023 Алексей Петров споделя, че е подготвен да се върне в службите и е подозиран от медиите в това, че оказва помощ за доближаването на Борисов с ПП-ДБ и за сформиране на настоящето държавно управление.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР