Разследването по случая с нарязаното с макетно ножче момиче от

...
Разследването по случая с нарязаното с макетно ножче момиче от
Коментари Харесай

Адвокатът на нарязаното момиче: В първите 48 часа са пропуснати много доказателства

Разследването по случая с нарязаното с макетно ножче момиче от Стара Загора не е осъществено както би трябвало в първите 48 часа, защото са пропуснати голям брой доказателства. Това съобщи юристът на 18-годишната потърпевша ученичка Дебора Димитър Киров.

„ Това, че следата е от друга обувка или че не е открито ДНК, не води до оневиняването му. Това значи просто, че в границите на 48-те часа след действието не е направено както би трябвало следствието, пропуснати са да се съберат голям брой доказателства. Това обаче не значи, че не са събрани задоволително доказателства, които изрично да сочат, че той е отговорен “, сподели юристът на момичето Димитър Киров пред Нова тв. Като доказателство той даде за образец това, че упрекнатият за причинител Георги Георгиев е имал време да се отърве от облеклата, с които вероятно е направил закононарушението.

„ Всичко, прегледано своята цялост, сочи, че той е причинителя – и клетките, и очевидците “, сподели въпреки всичко юристът. Той прикани натискът над институциите да не стопира.

24chasa.bg

Източник: bunt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР