Разследването на убийството е на финал и скоро от прокуратурата

...
Разследването на убийството е на финал и скоро от прокуратурата
Коментари Харесай

България В Ступор! Няма Да Повярвате Какво Се Случва В Семейството На Йоан, Докато Го Съдят За Зверското Убийство На Георги!

Разследването на убийството е на край и скоро от прокуратурата ще внесат обвинителния акт. От държавното обвиняване са преквалифицирали действието в по-тежко след дефинитивна експертиза, доказваща, че обвиненият е зарязал Георги да умира на скамейка в парка и е хукнал да бяга. Целта на нападението била обир.

Клетка на Виваком на стадион 'Юнак " е издала местонахождението на килъра. Смратфонът на Йоан се локализирал на мястото на престъплението посредством интернет в 11:42 ч., а минута по-късно е прободен Георги. Признание След това камери край служебния паркинг на БНР са засекли причинителя да тича. По-късно в шахта е открит и ножът, с който е осъществено убийството.

По него няма дактолоскопични следи, само че от прокуратурата са безапелационни, че в тази ситуация това не е проблем. Доказателства по делото са и от разпита на брата на обвинения. Марсел Матев твърди, че Йоан му признал за убийството няколко минути откакто го е направил.

Съучениците му пък са разкрили, че са го видели да се преоблича в тоалетната на школото. Освен това е изтрил фотосите след деня на убийството и е трансформирал напълно външния си тип.

Криза

Пред съда в отбрана на Йоан се появи нов, по-евтин юрист. Защитничката му Стоянка Тотева Тодорова-Маркова изясни, че поради икономическата рецесия в България съдът би трябвало да пусне Йоан под минималния размер на паричната гаранция.

Естествено, доводите й бяха отхвърлени изрично от арбитър Андрей Ангелов.

Майката на Йоан Сребра Гаджева, която също е конституирана като негов юрист, пък въобще не се появи в правосъдната зала.

Докато се решаваше ориста на сина й, майка му избухна във фейсбук със селфи от безценен столичен бутик. " Шопингът стартира ", бе написала тя в кифленски жанр снимка.

Марсел се юрна по почивки

Докато Йоан Матев се пържи зад решетките в следсвтвения арест и чака да чуе ориста си, Марсел Матев обикаля екзотични острови.

Това е видно от споделеното във фейспрофила му в горещия сезон. През август Марсел е качил фотография в обществената мрежа, на която пъчи мускули и демонстрира татуси в известен скъпарски курорт.
Tags: ОЩЕ СКАНДАЛИИНТРИГИЛЮТИ ЧУШКИАФЕРИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР