Разследването на мистериозните случаи се заплита с всяка изминала минута

...
Разследването на мистериозните случаи се заплита с всяка изминала минута
Коментари Харесай

Шокираща тайна повдига нови подозрения в Есента на демона

Разследването на мистериозните случаи се заплита с всяка минала минута в новия епизод на „ Есента на демона “. Този четвъртък по NOVA престъпната поредност ще изненада всички с непредвидени обстоятелства за част от героите, които ще насочат съмненията в радикално друга посока.

От полицейското ръководство във Велико Търново ще изчезнат едни от най-важните доказателства, открити в следствието до момента. Мистериозната загуба ще насочи вниманието към чиновниците в полицията, а взаимните обвинявания посред им няма да закъснеят. Какви са изчезналите доказателства и кой ще разбере за неналичието им?

След убийството на юрист Смилев (Константин Трендафилов), криминалистите потеглят по следите на новите улики и злокобни знаци, оставени от килъра. Илчев (Николай Николаев) бързо ще разнищи смисъла зад загадъчния надпис „ Повелителят на мухите “, което ще разкрие значими за следствието исторически обстоятелства. Не след дълго нескрито ще излезе и шокираща загадка за живота на Смилев, която е криел години наред даже от най-близките си хора.

Междувременно Мия (Теодора Духовникова) и Филип (Владимир Карамазов) ще създадат финален опит да оказват помощ на следствието преди да се отдръпват, когато се натъкват на непредвидена панорама пред къщата на комисар Тороманов (Мариан Вълев).

Мия незабавно схваща на каква обстановка са станали неволни очевидци и се възползва от момента, с цел да наклони везните в своя изгода. Дали видяното ще успее да задържи нея и Филип във Велико Търново?

Какво ще се случи в моргата с Дора (Ирмена Чичикова)? Ще съумеят ли Мия, Филип и Заимова (Христина Апостолова) да стигнат в точния момент до болничното заведение, с цел да я спасят? Кой ще бъде първият упрекнат за изчезналите доказателства? Какво ще открият Мия и Филип за юрист Смилев? – разберете този четвъртък в „ Есента на демона “ от 22:00 ч. по NOVA.

Не пропускайте и специфичната графа за „ Есента на демона “ всеки четвъртък в „ На кафе “. Тази седмица репортерът Деси Жаблянова ще покаже по какъв начин се дресират полицейски кучета и за какво са толкоз значими за всяко следствие. Освен това ще видите и особено изявление от снимачната площадка с Николай Николаев и Веселин Петров, познати на почитателите на престъпната поредност като Илчев и Грудов.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР