Разследването на екшъна, при който по първоначална информация жена е

...
Разследването на екшъна, при който по първоначална информация жена е
Коментари Харесай

Неочакван обрат в кървавата семейна драма с чук в Бургас

Разследването на екшъна, при който по първична информация жена е разрушила главата на брачна половинка си с чук, стигна до непредвиден поврат. Оказа се, че 43-годишната Валентина е показала своя майчински инстинкт и непринудено е поела виновността за нападението над брачна половинка й Васил, написа Флагман.бг.

След извършените разпити на тримата арестувани е открито, че бащата е атакуван от огромния си наследник Николай, който в паниката взел чук и блъснал Васил по главата.

Валентина обаче не можела да одобри, че синът й, който е в разцвета на младостта си, може да влезе в пандиза. Затова още през цялото време се признала за отговорна.

Цялото семейство си е било вкъщи нощес. Там бил и дребният наследник Божидар.

Около 20:30 часа нощес 47-годишният Васил Василев се прибрал в дома си мъртво пийнал, почнал да крещи и да гони жена си Валентина. Псувал и я обиждал. „ Ку*во, изчезвай “, крещял той и безусловно вдигнал на крайник съседите в периметър от най-малко две пресечки от вкъщи си, а по-късно се озова в УМБАЛ – Бургас с раздвоен череп. Лекарите се борят за живота му.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР