Разследването на едно престъпление само по себе си е цяла

...
Разследването на едно престъпление само по себе си е цяла
Коментари Харесай

Нови мистерии около убийството на бизнесмена Удо Ланге


Разследването на едно закононарушение единствено по себе си е цяла просвета. Като изключим правния аспект - кой текст от Наказателния кодекс е нарушен и по какъв начин се събират доказателствата, остава полето на криминологията и криминалистиката, които изследват природата и аргументите на престъпното държание. Затова не постоянно е елементарно да се дадат бързи отговори, когато стане дума за тежко съзнателно закононарушение.

Така стоят нещата и с убийството на швейцарския предприемач Удо Ланге.
Разнопосочни версии 
Швейцарският жител беше открит мъртъв в гаража на дома си във вилното населено място " Делта хил " край пернишкото село Кладница. Тялото е намерено от брачната половинка на убития, която е подала сигнал на тел. 112 вечерта на 11 август. Ланге от години живее и работи в България. Заедно с втората си брачна половинка, която е българка, е имал цех за силиконови произведения в пернишкия квартал " Мошино ", продаден преди няколко години на шведската компания " Трелеборг ".

Семейството е измежду най-изявените донори на локалното читалище, написа " Марица ".

След като на място идва полицията, е осъществен оглед на натрупа, като в началото не са открити следи от принуждение. Затова първата версия за гибелта на швейцареца изключваше ликвидиране.

От Министерство на вътрешните работи допълниха, че няма следи някой да се е опитвал да влезе с щурм в къщата. Ден по-късно обаче проверяващите трансформираха тезата, откакто аутопсията открила рана в долната част на шията, през която е обиден белият дроб. „ Още даже не сме сигурни по какъв начин е породена гибелта.

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР