Разследване срещу губернатора на щата Ню Йорк Андрю Куомо разкри,

...
Разследване срещу губернатора на щата Ню Йорк Андрю Куомо разкри,
Коментари Харесай

Скандал в Ню Йорк! Губернаторът Андрю Куомо тормозил сексуално множество жени

Разследване против губернатора на щата Ню Йорк Андрю Куомо разкри, че той е упражнявал полов тормоз против доста сегашни и някогашни служителки на щатското държавно управление, заяви през днешния ден генералната прокурорка на щата Летиша Джеймс, представена от Асошиейтед прес, съобщи Българска телеграфна агенция.

Продължилото близо пет месеца следствие, осъществено от двама външни юристи, които са говорили със 179 души, е открило, че администрацията на Куомо се е характеризирала с " враждебна работна среда ", изпълнена с " всеобщ боязън и закани ".

" По-специално следствието е открило, че губернатор Андрю Куомо е упражнил полов тормоз против сегашни и някогашни служителки на администрацията на щата Ню Йорк посредством непозволено опипване и нееднократни обидни забележки със полов подтекст, които основали враждебна работна среда за дамите, работещи там ", сподели през днешния ден на конференция прокурор Джеймс.

В минимум един от случаите, следствието е открило, че Куомо и негови висши чиновници са подхванали гонене против някогашна служителка, която го обвинила в злоупотреби. Разследването разкри, че Куомо е тормозил полово и дами отвън администрацията.

Миналата зима се появиха голям брой изказвания, обвиняващи Куомо в опипване и полов тормоз на негови служителки или на дами, с които се е срещал на обществени събития. Губернаторът отхвърля да е направил нещо неправилно, а в последните месеци възприе по-твърд звук, поставяйки под въпрос претекстовете на многочислените си обвинителки и критици.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР