Разследване на случая с трагично изглеждащата снимка от преддверието на

...
Разследване на случая с трагично изглеждащата снимка от преддверието на
Коментари Харесай

Не е за вярване: Неочаквана и драматична развръзка с умиращия в Бургас белгийски турист

Разследване на случая с трагично изглеждащата фотография от преддверието на Противошокова зала в УМБАЛ-Бургас доведе до шокиращи разкрития. Оказа се, че в действителност експертите от бургаската болница са избавили живота на тежко болния с гангрена летовник, написа Флагман бг.

Белгийското семейство е пристигнало преди 10 дни в Слънчев бряг. Чужденецът е бил с тежък диабет, от който здравословното му положение внезапно се влошило у нас и кракът му почнал да гангренясва. Все отново той изтърпял до последния ден, в който е трябвало да си тръгнат с групата, само че на летището в Бургас през днешния ден към обед той колабирал от мощните болки в крайници и евентуално заради внезапно спадналата му кръвна захар.

Белгиец с жестока гангрена побърка незабавните лекари в Бургас

Летищният доктор го прегледал и решил, че пасажерът не може да се качи в самолета в този тип. С кола за спешна помощ на аеропорта той и брачната половинка му, дружно с багажа им били превозени до Противошокова зала в Бургас. Точно в 13,50 часа пациентът е бил подложен на цялостни проучвания, раната му е обработена и му е отправено предложение за хоспитализиране. Всъщност бурната реакция на френско говорещото семейство била провокирана от обстоятелството, че те желали да заловен самолета за родината си и индивидът да бъде лекуван там. Затова напуснали болничното заведение и с такси стигнали назад до летището. Самолетът обаче към този момент бил изхвърчал.

Източник показа дълбокото си отвращение от този случай по отношение на туроператорската компания, която на процедура е зарязала поверения й непознат курортист. Представителят на туроператора отказал да придружи летищната кола за спешна помощ, с цел да бъде преводът в Бургас съответен.

" Ние разполагаме със върли професионални преводачи от британски, немски и всички славянски езици, все пак осигурихме и съответен превод на понятен френски език, само че тук трябваше да бъде преводач на туроператора - най-малкото тъй като белгиецът бе с изрядни документи, с европейска здравна карта. Не заслужаваше да бъде зарязан от хората, които бяха виновни за здравето му ", споделиха от УМБАЛ-Бургас.

След завръщането му към 17,30 часа назад в УМБАЛ-Бургас, индивидът към този момент е настанен в отделението и животът му е вън от заплаха.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР