Разширяването на програмата за реклама на Черноморските общини към вътрешността

...
Разширяването на програмата за реклама на Черноморските общини към вътрешността
Коментари Харесай

70% ръст на ранните записвания на туристи от Великобритания за лято 2024

„ Разширяването на програмата за реклама на Черноморските общини към вътрешността на страната е на своя край, остават ни 20% да я довършим и по тази причина разгадавам извънредно доста на локалните управляващи и бизнеса “, съобщи министърът на туризма Зарица Динкова по време на разширеното съвещание на Български съюз по балнеология и спа туризъм.

„ В момента планираме акцентът на идната стратегия да бъде върху спа туризма, зимните спортове и ски туризма в регионите на Рила, Родопи, Пирин и Кюстендил. Планът ни е да обединим фокуса към регионите „ Тракия “ и „ Долината на розите “.

Предстои ни да работим и за Северозападна България с фокус към техните характерни потребности “, сподели министър Динкова пред локалните управляващи на Сандански, Велинград, Хисаря, Кюстендил, Чепеларе, Якоруда и Национално съдружие на общините в Република България.

Министър Динкова акцентира, че програмата за реклама на Черноморските общини ясно демонстрира, че „ парите, които досега са изтичали някъде и никой не е виждал резултата от тях, към този момент излизат на ярко. Работим в съдействие с общините и те взаимно с бизнеса, сами могат да изработят своята реклама, която да покаже значимите за тях забележителности. Бизнесът пък оказва помощ със своите контакти и таргетиране на евентуалните туристи “.

Министър Зарица Динкова посочи, че с помощта на промяната, туроператорите означават 70% растеж на ранните записвания на туристи от Англия за идния летен сезон. 20% пък е нарастването и при немските туристи за лято 2024 година

„ Целта е да подобрим и разтеглим програмата, тъй че да се свърже Черноморието с вътрешността на страната. Очаквам отличните резултати, които програмата осъществя до този миг да се пренесат и в спа и зимните ни курорти “, сподели още министър Динкова.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР