Разширява се производството на завода за преработка на царевица в

...
Разширява се производството на завода за преработка на царевица в
Коментари Харесай

​Разширява се производството на завода за преработка на царевица в Разград

Разширява се производството на завода за преправка на царевица в Разград, чиято продукция е най-вече за експорт. До 2 години би трябвало да проработят нови индустриални мощности. С тях се чака да бъдат разкрити 300 краткотрайни и непрекъснати работни места в района.


Стартът на построяването на нови индустриални линии в Разград съответства с 25-годишнината от приватизацията на предприятието за преправка на царевица в Разград.
Ерик Рубин - дипломат на Съединени американски щати в България: След като завърши разширението на индустриалните мощности, това ще трансформира този цех на ADM в един от най-големите в Югоизточна Европа и ще сложи България на картата като един от най-успешните производители и експортьори на зърно.
Това е най-голямата инвестиция на компанията и е направена след изследване и разбор и в други страни.
Бойко Борисов - министър-председател на Р България: Над 200 милиона, по тази причина сте добре пристигнали. Принадената стойност остава в България. Виждате, че имаме една добра заварка сред вложители и страната, това, което сме създали в областта на селското стопанство.
Министър-председателят Бойко Борисов сподели още, че страната е субсидирала българското земеделие с над 2 700 000 000 лв., с цел да има фабрики, да има работни места. Новите индустриални мощности би трябвало да проработят до 2 години.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР