Разсъжденията на някои медии за вариантите за удължаването на срока

...
Разсъжденията на някои медии за вариантите за удължаването на срока
Коментари Харесай

Кремъл: Разсъжденията за безкрайната власт на Путин са волни съчетания

Разсъжденията на някои медии за разновидностите за удължаването на периода за наличието на съветския президент Владимир Путин във властта са не повече от свободни извършения, съобщи прессекретарят на президента Дмитрий Песков, представен от Интерфакс.

В четвъртък публицисти желаеха коментара му за известията в медиите, че сега съществуват разнообразни разновидности, които ще разрешат на Путин да остане на власт колкото е допустимо повече и, в частност, разновидността за обединяването на Русия с Беларус, вследствие на което сегашният президент на Руската федерация ще оглави това обединяване.

„ Ние сме осведомени, само че това са такива волни съчетания, които нямат никакво отношение към това, което се разисква в Кремъл, а дневният ред е изключително под напрежение “, уточни Песков.

По-рано в четвъртък организация Bloomberg заяви, че в кремъл интензивно се разискват разновидностите, при които Путин ще може да се задържи във властта, колкото е допустимо повече, включително и разновидността за обединяването на Русия и Беларус, в резултат на което съветският президент ще може да оглави тази нова страна и да избегне рестриктивните мерки на президентския мандат, заложени в конституцията. Като различен вид организацията уточни предаването на властта със случая в Казахстан, където Нурсултан Назарбаев подаде оставка, само че резервира поста си на водач на ръководещата партия, на доживотен началник на Съвета за сигурност и званието си Елбасъй – татко на нацията.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР