Разрушенията и смъртта, причинени от Путин в Украйна, са сатанинска

...
Разрушенията и смъртта, причинени от Путин в Украйна, са сатанинска
Коментари Харесай

Татяна Кристи: Митът за украинските бежанци със „скъпите“ джипове, дошли да крадат хляба от българите“ е перверзен

" Разрушенията и гибелта, породени от Путин в Украйна, са сатанинска варварщина и не могат да бъдат оправдани, колкото и путинистите да се пробват да ги оправдават ".

Това сподели информационният специалист и цивилен деятел Татяна Кристи в предаването " Денят с Вeселин Дремджиев " по TV+ и TV1.

" Митът за украинските бежанци със „ скъпите “ джипове, " пристигнали да крадат хляба от българите “ е извратен и не дава отговор нито на морала, нито на истината. Скъпите возила са единици на фона на десетките хиляди, пристигнали с рейс с една раница на гърба си ", сподели още тя. Кристи има пряки наблюдения по въпроса, защото доброволства в Центъра за подпомагане на бежанци от Украйна във Варна.

" Закъснялата реакция на прокуратурата във връзка с Елена Гунчева от " Възраждане " демонстрира нейните кремълски зависимости и тотална некомпетентност ", зави Кристи.

" Държавата може и би трябвало да парира офанзивите на кремълската агитация в обществените мрежи. Има лостове за това, би трябвало да има и предпочитание ", безапелационна е тя.

" В момента Българска социалистическа партия блъфира, че ще излезе от държавното управление, в случай че не ѝ угаждат на прищевките в отбрана на кремълския режим и дейностите на Путин в Украйна. Путин е в слаба позиция и надлежно те са в такава ", счита тя.

Целия диалог можете да гледате във видеото:



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР