Разрушаването на паметника на Съветската армия в София е изключително

...
Разрушаването на паметника на Съветската армия в София е изключително
Коментари Харесай

Астрологът-историк Силва Дончева: България е пред нционална катастрофа!

Разрушаването на паметника на Съветската войска в София е извънредно светотатство. Това е черна магия от най-лошия тип, разяснява астрологът и историк Силва Дончева в последното си видеопослание, оповестено в YouТube канала Silva Doncheva.

Тя напомня, че човечеството знае единствено за два случая, при които небесни ангели от най-висш сан слизат на Земята, с цел да донесат значима информация за бъдещето .

Единият е с небесния делегат архангел Гавриил, който идва, с цел да каже на Дева Мария, че ще роди Спасителя на света, а другият с ангела Господен Елохил, който се явява пред Учителя Беинса Дуно на 8 октомври 1898 година, с цел да донесе обръщение на българите .

„ Може да ускорите или да затрудните вървежа на вашето дело, в случай че се отдадете на разпуснатия живот на покварените нации и това ме прави повече да бдя, за вас да не би още веднъж да се повърнете и да попаднете в примката на Лукавия, което проваляне ще ви коства живота .

Това ме принуди да сляза от горната страна посред ви, да се застъпя изново, да изгладя и отстрани адската ненавист с братския вам народ, който е положил за вас безчет человечески жертви – т.е. свята Русия, на която Бог е отредил велико бъдеще, да извърши волята Му за ваша популярност и популярност на Неговото царство “, споделил Елохил в посланието си към българите.

Ангелът, който приказва на Петър Дънов за свещената задача на българите , е бил надълбоко угрижен от рософобията, която стартира в България още по времето на Стефан Стамболов. Тя по този начин разклаща духовните устои на българите, че се постанова да се появи мощ от най-висш порядък, т.е. на Светия дух.

Ангел Елохил приказва на първо място за връзката на българите и Русия. Той предава това обръщение на Учителя, който вкарва епохата на Водолея в България. Това е времето на любовта, равенството и братството “, споделя астрологът, представен от Флагман.бг.

„ Ангелът залага посредством него (б.а. Дънов) словото на Бога за идната ера, само че с цел да се извърши задачата, би трябвало да има единение сред славяни, сред българите и руснаците. Ако България е духът, Русия е господство. Ние сме връзката с Бога, т.е. душата на Русия, а тя е нашето могъщо тяло .

В този случай най-важно е единството сред нас. Това се знае от противоположните сили на черната ложа, на злото, на тези, които постоянно са желали да разединяват и се поставят неимоверни старания, с цел да бъде раздрана връзката сред нас “, прибавя тя.

Ангел Елохил предизвестява, че в случай че българите предадат задачата, в случай че тръгнат против Русия, в случай че основават раздори и ненавист, ще ни последват апетит, мор и опустошение , напомня Дончева.

„ Ние нямаме никаква благодарност към народа, който даде 200 000 жертви (б.а. по време на руско-турската освободителна война). Кой ще заплати 1 млн. литра кръв? Те имат ли цена? Никой да не ми приказва за дадени пари. С тях не може да се заплати кръвта “, разяснява тя.

„ Учителят приказва за мощните сили на черната ложа в България . Като удрят България по магьоснически метод, се вреди и на Русия. Като събаряш духа, поваляш и тялото “, споделя астрологът.

Според нея с разрушаването на паметника на Съветската войска, която смаза фашизма в Европа и избави човечеството от кафявата чума, от Хитлер и от Мусолини, се цели късане на връзките сред братските български и съветски народ. Стремежът е да се постави чеп сред нас, да се размени тази обич, дружба с ненавист, опълчване и даже с военни дейности, изяснява тя.

Това е връзка, основана от самия Господ . Мисията е сложена на двата народа. Заложена е още на тракийските племена, населяващи Балканите още преди 5400 години.

Това, което се крие от нас е, че траките са населявали още 8000 години преди Христа цялата територия на Източна Европа до Балтика и до Урал . Това изяснява еднаквостта на езика, на който приказваме.

В основата на българския, а и на всички славянски езици, е тракийският . Траките сега са наричани славяни. Това е нашата просвета, ген, предопределение, задача “, споделя Дончева.

„ Не става въпрос единствено за православието, което ни сплотява, за българската писменост, за кирилицата, която е предадена на славянските нации, а за доста по-дълбоки връзки, които залагат на развиването на цялото човечество “, прибавя тя.

Според нея сега българите са изправени пред доста съществено тестване .

„ Да погледнем в историята си! Кога от Запад или от Юг е дошло нещо хубаво? Римската империя превзема траките. Римляните идват от Запад. Гърците преди 3600 години превземат Балканите, които са напълно обитаеми с траки, колонизират ти.

Солджукските турци също идват от юг-югоизток. България два пъти взе участие във войни на страната на Германия и на Италия. Това ни носи национални произшествия “, напомня дамата, която е историк по обучение и астролог по предопределение.

Спасението за нас идва постоянно от север и североизток . Когато Аспарух идва със своята кавалерия, той се явява избавител на траките, т.е. на популацията, което му е сродно. Ние сме братя. Българите и така наречен славяни приказват един и същи език.

Освобождават траките от властта на източната римска империя – Византия. Няма друго пояснение за това на какъв език прабългарите подписаха контракта със седемте славянски племена, по какъв начин бързо се схванаха и направиха боен съюз против Константин IV Погонат ”, прибавя тя.

„ Как да стане бързо това, в случай че едните са били славяни, а другите – тюрки? Това е парадокс! Били са сродни в своето съществуване, език и генезис, т.е. българите се връщат вкъщи като освободители “, споделя Дончева.

България и целият Балкански полуостров е черният дроб на планетата . Основната функционалност е филтриране на отровите. Българите пречистват цялата физическа и астрална нечистота на Европа “, акцентира тя.

„ Това значително изяснява измяната и въздействията на черната ложа, които тук са извънредно могъщи. Учителя Дънов споделя, че в случай че река Дунав се вливаше в един ръкав, би пробила Земята с голямата мощ на нечистотиите, които носи. Тя влачи към Черно море астралните мръсотии на страните, около които тече. Те се пречистват тук “, споделя астрологът.

„ Учителят споделя, че Черно море поема огромна част от зловредните въздействия , като край Бургас и Варна има избрани места, през които те навлизат към центъра на Земята, където да се реализира пречистването “, прибавя тя.

Пречистването става тук и по тази причина се основава огромен дискомфорт. Българите, с цел да противодействат на това и да си извършат задачата, би трябвало да са извънредно духовни .

След това тези въздействия се преработват изпод в центъра на Земята, като има директни връзки през Бургас и Варна , след което излизат пречистени в Бяло море. Затова Учителят Дънов споделя, че би трябвало да имаме изход на двете морета, с цел да изравняваме тези сили “, изяснява Дончева.

Според нея, в случай че българският народ не извърши задачата си, го чакат извънредно мрачни и тежки времена .

„ Затова дано да осъзнаем, че сме обособена цивилизация! Нека не се прилепваме към страни и към обединявания, които нямат нищо общо с нашето сърце, с духа и интелекта ни, които в дълбоката си същина са пирати, робовладелци и колонизатори! Те в никакъв случай не са били в приятелски връзки с който и да било “, прибавя тя.

Заблудата е, че може да бъдем в другарски връзки с така наречен Запад . Това няма по какъв начин да се случи. Ако стане, заслугата за това ще е наша, тъй като Учителят споделя, че обединяването на Европа не може да се случи от Запада, а единствено от Балканите .

Страната ни е пред следващата национална злополука , тъй като ръководещите ни не схващат, че нашият интерес е доста по-голям и важен от това да бъдем подчинени на някого, на Запад или на Юг “, сподели още историкът-астролог.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР