Разразява се нов скандал в чалгаджииските среди. Този път главните

...
Разразява се нов скандал в чалгаджииските среди. Този път главните
Коментари Харесай

Чалгаджииските среди се затресоха в нов скандал

Разразява се нов скандал в чалгаджииските среди. Този път основните участващи са артистите Емилия и Емрах. В свое изявление Емилия декларира, че в никакъв случай в кариерата си не е предложила дует на собствен сътрудник. 

Малкият Стораро пък споделя, че Емилия персонално се обадила на татко му Тони, с цел да създадат обща ария с Емрах. Както е известно двамата имат подобен дует " По такива си падам ". То излезе през 2018 година, тогава третият Стораро прохождаше в музикалния род. 

Но по отношение на дуетите на попфолк певицата Емилия пред " Телеграф " тя съобщи, че " в никакъв случай не съм казвала в изявленията с кой реализатор бих желала да направя дует. С Кости Йонита работя по международните планове и нормално, като създадем ария, решаваме с кого е най-подходящо да я запишем ". 

През последните години Емилия има общи песни с изключение на с Емрах, с Галин, Денис Теофиков и Шаги. Особено доста изрази вълнението си за парчето с Шаги, дефинира го като " сбъдната фантазия ". " Повече от две години го приготвяме този план, снимахме в Ямайка, сподели тогава певицата.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР