Разработчикът Enderman е открил няколко опции в първоначалната настройка при

...
Разработчикът Enderman е открил няколко опции в първоначалната настройка при
Коментари Харесай

В ОС Windows 11 откриха редица тайни настройки при инсталирането

Разработчикът Enderman е разкрил няколко варианти в първичната конфигурация при инсталирането на Windows 11. Досега те не бяха известни съвсем на никого. Те дават опция за заобикаляне на някои ограничавания на операционната система и ще бъдат потребни за систематичните админи и други консуматори, които от време на време се занимават с инсталирането на Windows на другите модели компютри.

Веднага след инсталирането на Windows 11 се появява екран за осъществена връзка с интернет. Необходимо е да влезете в своя Microsoft акаунт. Опитните консуматори знаят, че можете да конфигурирате операционната система без връзка с Глобалната мрежа, като натиснете Shift + F10 и въведете командата oobebypassnro. Оказва се, че когато за първи път стартирате компютъра си с прясно конфигуриран Windows, има още три налични варианти.

Първата е режим на надзор, който се започва с натискане на Ctrl + Shift + F3. Той ви разрешава да получите достъп до инструмента за подготовка на системата (Sysprep) и да извършите спомагателни промени в настройките.

Втората е диагностика на Windows Autopilot, която се започва посредством натискане на Ctrl + Shift + D. Тя ви разрешава да преглеждате информацията за премахване на проблемите, до момента в който се подготвяте за персонализиране.

Третата е основаната на JavaScript конзолата за разработчици, която може да се отвори с Ctrl + Shift + J. Тя може да се употребява за осъществяване на промени в лицензионното съглашение с крайния консуматор. Очевидно е, че тази функционалност е предопределена за производителите на компютри и преносими компютри.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР