Разпродажба на Walmart за Деня на труда 2023: Най-добрите оферти

...
В Walmart няма недостиг на оферти за уикенда на Деня
Коментари Харесай

В Walmart няма недостиг на оферти за уикенда на Деня на труда. В момента можете да намерите отстъпки и промоции за мебели, техника, стоки за дома и много други. Има дори нова отстъпка за достойния за жадуване Apple Watch Series 8.

Свързани: Как избираме най-добрите продукти за вашия дом, работа и живот

Но! Преди да поръчате артикулите си за продажба, помислете дали да не се регистрирате за Walmart+. Услугата предлага на членовете безплатна доставка за същия ден на артикули, намерени във вашия местен магазин (изисква се минимална покупка от $35), плюс безплатна двудневна доставка за всичко останало, без минимум. Членовете на Walmart+ сега също получават безплатен достъп до поддържаното от реклами ниво на Paramount+.

CBS Essentials и Paramount+ са дъщерни дружества на Paramount.

Абонаментен пакет за Walmart+ и Paramount+: 

Научете повече за Walmart+

Най-добрите оферти за Деня на труда в Walmart

h2>

Търсите страхотна сделка за Деня на труда? Намерихме много. Ето някои от най-добрите оферти в разпродажбата на Деня на труда на Walmart.

Пазарувайте всички оферти на Walmart за Деня на труда

Най-добрата сделка за вътрешен двор за Деня на труда: Вземете комплект за вътрешен двор от 4 части за $209 и повече

Искате да обновите вашето убежище на открито? Отидете на уебсайта на Walmart. Намерихме наистина фантастична сделка за Деня на труда за най-високо оценен ратанов двор под $250. Читателите на CBS Essentials полудяват по него: това е нашата най-продавана сделка за вътрешен двор за 2023 г. досега.

Този 4,6-звезден комплект за вътрешен двор от Costway, който включва два единични стола с възглавници (23,5" x 25" x 31"), любовна седалка с възглавница (43,5" x 25"x 31'') и масичка за кафе от закалено стъкло (35'' x 18'' x 17,5''). Перящите се възглавници се предлагат в четири цвята: тюркоазено, червено, морско синьо и черно. Цената варира в зависимост от цвета.

Един рецензент на Walmart казва: „Тази мебел за двор изглежда страхотно и е много удобна. Всички части и хардуер бяха ясно маркирани и инструкциите за сглобяване бяха лесни за следване. Много доволен.“

Защо харесваме комплекта Rattan patio:

Включва здрава рамка, изработена от висококачествен ратан. Предлага се с ясни инструкции за лесно сглобяване. Пет опции за цвят на възглавниците. $209 и повече в Walmart

Apple Watch Series 8 (41 mm): $310 (спестете $90)

Apple Watch Series 8 е издръжлив смарт часовник, който е устойчив на плуване, прах и напукване . За обикновените потребители на смарт часовник той събира почти всяка функция, която можете да поискате в компактен, удобен за носене пакет.

Apple Watch 8 има редица функции за проследяване на здравето, включително оптичен сърдечен сензор, електрически сърдечен сензор за ЕКГ, сензор за кислород в кръвта и нов сензор за телесна температура. Той също така идва с нова функция за откриване на катастрофи, която открива къде се намира носещият при тежка автомобилна катастрофа и предупреждава службите за спешна помощ.

Можете също да използвате йога, медитация и други тренировъчни програми чрез Apple Fitness+. (Apple Fitness+ е абонаментна услуга. Струва $9,99 на месец; купувачите на Apple Watch получават първия месец безплатно.) 

Apple Watch Series 8 е очевидният избор за всеки, който не се нуждае от нищо от Абсурдно дългият списък с функции на Apple Watch Ultra. Той е точно както трябва и е страхотно надграждане от предложенията на предишната линия. Освен това е по-достъпен и често се продава.

Имайте предвид, че Apple Watch е до голяма степен несъвместим със смартфони, базирани на Android.

Защо харесваме Apple Watch 8:

Отчитанията на сърдечната честота и ЕКГ записите се съхраняват в приложението Apple Health за лесен достъп. То без усилие се синхронизира с iPhone и други продукти на Apple за споделяне на здравни данни, съобщения и др. Предлага се с вграден сензор за кислород в кръвта и приложение. $310 в Walmart

Apple AirPods (2-ро поколение): $99 (спестете $30)

Второто поколение Apple AirPods може да не е най-новият модел, но все още е един от най-търсените слушалки на пазара. Продават се на дребно за $129 в Apple, Amazon в момента ги предлага за $99.

Това са едни от най-универсалните слушалки, които можете да закупите, ако сте редовен потребител на iOS. Те също се оказват емблематични по начина, по който са само продуктите на Apple. Веднага разбирате, когато някой използва устройство на Apple, и той предлага този символ за състояние, който сме свикнали да очакваме.

Но освен това, това са страхотни слушалки, които са идеални за хвърляне в чантата ви и тръгване към света. Те просто се свързват, когато имате нужда от тях. Няма разочароваща нужда да ги сдвоявате.

Тези слушалки могат да се похвалят с повече от 24 часа общо време за слушане с калъфа за безжично зареждане, надеждна настройка с едно докосване за собственици на устройства на Apple и безжична връзка с ниска латентност за пълно потапяне при гледане на филми и музика.

Ако имате нужда от ежедневен комплект слушалки, които изглеждат и се чувстват първокласни, те са страхотна и достъпна опция.

Защо харесваме Apple AirPods (2-ро поколение):

Техният чист и висококачествен звук прави потапящо слушане. Те разполагат с настройка с едно докосване и интуитивни контроли за по-добро удобство. Те имат впечатляващ живот на батерията от над 24 часа с кутията за зареждане и бързо зареждане за в движение. $99 в Walmart

Mr. Машина за студено и горещо кафе: $30 (спестете $17)

Кажете сбогом на воднисто студено кафе. Тази кафемашина Mr. Coffee включва интегрирана система за измерване, която улеснява приготвянето на идеалното съотношение между кафе и лед.

„[Кафемашината е] лесна за използване, лесна за почистване и с приятен компактен размер“, пише един рецензент. „Следеното кафе е перфектно! Персонализирам напитките си точно както ми харесва. Тази покупка ще се изплати много бързо, като няма да похарчите повече от пет долара в Starbucks или Dunkin.“

Обикновено се продава на дребно за $47 в Walmart , но точно сега можете да го спечелите за $30.

Защо харесваме машината за студено и горещо кафе Mr. Coffee:

Това устройство може да приготви студено кафе за по-малко от четири минути. Вие не нужда от капсула за приготвяне на кафе. Получавате повече за парите си: Устройството включва чаша за многократна употреба, капак и сламка. $30 в Walmart

Свързано съдържание от CBS Essentials 

Членството в Sam's Club е на половин цена този уикенд за Деня на труда Сделка за Деня на труда: Вземете $30 карта Costco Shop Card, когато се регистрирате за ново членство
Най-добрите оферти за легла за Деня на труда можете да получите веднага
Най-добрите оферти за Деня на труда, които можете да пазарувате в момента
Най-добрите оферти в разпродажбата на Wayfair за Деня на труда
Най-добрите оферти за уреди за Деня на труда 2023: Спестете до $1600 от хладилници с най-висок рейтинг, перални уреди и още
Най-добрите оферти в разпродажбата за Деня на труда на Samsung
Източник: cbsnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР