Разпределителката на Марица Пловдив даде интервю пред БНТ, след като

...
Разпределителката на Марица Пловдив даде интервю пред БНТ, след като
Коментари Харесай

Лора Славчева пред БНТ: Говорихме си, че трябва да дадем всичко от себе си като отбор

Разпределителката на Марица Пловдив даде изявление пред Българска национална телевизия, откакто нейният отбор съкруши с 3:0 гейма като посетител тима на ЦСКА и по този метод си обезпечи за десета поредна година купата в българския шампионат по волейбол при дамите.

" Жълто-сините " се постановиха с 3-0 триумфа в серията, само че все пак Славчева показа, че не счита този резултат за действително отражение на класата на противника.

" Не мога да кажа, че девойките на ЦСКА бяха слаби. Ние чакахме, че те ще се хвърлят, до момента в който в това време ние си говорихме, че би трябвало да дадем всичко от себе си като тим. Знаехме, че през днешния ден те нямат какво да губят, само че ние искахме да затворим серията с 3-0 ", показа състезателката на маричанки.

Запитана по какъв начин пловдивчанки се оправят в моментите, в които изостават в резултата, 22-годишната волейболистка съобщи следното: " Това е отборната игра. В тези моменти всяка една от нас подава ръка на другата и съумяваме да се оправим ".

Накрая разпределителката на Марица разяснява и дали в тима страдат от неналичието на задоволително конкуренция в родното състезание.

" Във всеки един мач ти излизаш на терена и знаеш, че би трябвало да победиш, а това за мен е по-трудното. Когато тимовете знаят, че нямат какво да губят, те постоянно излизат по-освободени против нас. В същото време ние упражняваме и когато пристигна време за мачовете, би трябвало да покажем върху какво сме работили ", приключи Лора Славчева.

Целия диалог гледайте във видеото!



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,

Гледайте НА ЖИВО спорт гратис на:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР