Разправия заради търг е вероятната причина за побоя над кмета

...
Разправия заради търг е вероятната причина за побоя над кмета
Коментари Харесай

Разправия заради търг е вероятната причина за побоя над кмета на Кирково

Разправия поради търг е евентуалната причина за побоя над кмета на Кирково. Това разгласи по време на брифинг наблюдаващият прокурор Емил Александров.

В сряда Шинаси Сюлейман бе атакуван с гаечен ключ. Нападателят е арестуван за 24 часа.

Преди близо 10 години е имало търг за обещано помещение на общината. Нападателят има искания, че не са му го дали, макар че не се е явил на наддаването, изясни Александров. 

Нападението е станало към 13.30 ч. в наличието на зам.-кметът и секретаря. Веднага е подаден сигнал на 112, като на място е пристигнала полиция.

Образувано е досъдебно произвеждане. Назначена е здравна експертиза, която да откри контузиите на потърпевшия. Назначена е и психиатрична експертиза, която да откри психологичното положение на причинителя, изясни прокурорът.

По думите му към момента нямаме резултати. 

Кметът е бил край сцената, където се слага новогодишната декорация. Там е забелязал строшен глобус и е попитал служащите кой го е направил. Те споделили, че е непознато лице. В този миг стартира побоят ”, сподели още Александров.

Установява дали мъжът, който е набил кмета, е същият, който е развалил украсата. Текат разпити, в региона има и видеокамери. За сходно закононарушение законът планува 2 години затвор, прецизираха от Прокуратурата.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР