Разпасалият се чиновник от умнокрасивитета Виктор Чаушев върти 3 млрд.

...
Разпасалият се чиновник от умнокрасивитета Виктор Чаушев върти 3 млрд.
Коментари Харесай

Схема в Narod.bg: Поръчки за милиарди в БДЖ готвени за „приятели“, 7 болезнени въпроса до Лаура Кьовеши

Разпасалият се служител от умнокрасивитета Виктор Чаушев върти 3 милиарда лв. за БДЖ зад тила на министъра на превоза Георги Гвоздейков и макар мнението на потвърдени специалисти по железопътен превоз по какъв начин да се развива секторът. Както Narod.bg пръв писа на база информация от източник от Министерството на превоза и известията (МТС), нежният Виктор е закрепостен консултант в министерството по линия на мъжко другарство с кръга към Асен Василев.

Резултатите от намесата на „ калинката “, за жалост, към този момент са забележими – недоволства на международни производители, голям брой тъжби и прекъснати процедури. Въпреки това Виктор Чаушев е непреклонен на поста при към този момент трима министри.

Сега Narod.bg ще извади мръсните гащи на умно-красивия Виктор Чаушев с риторични въпроси до него, министъра на превоза Георги Гвоздейков и европейския прокурор №1 Лаура Кьовеши, чиито отговори ще публикуваме, даже и тримата да си затраят:

Въпрос 1: Спазени ли са правилата на бистрота и равнопоставеност при подготовката на процедурите за публични поръчки?

Въпрос 2: Подготвени ли са процедурите за съответни производители, който към този момент разполагат с подготвени влакове?

Реклама

Въпрос 3: Заради това ли са повишени десетократно глобите при закъснение на осъществяването – тъй като имаме готови компании с налични влакове?

Въпрос 4: Заради връзка на министъра с тези производители ли отпадна условието поддръжката на преносимия състав да се прави единствено в България, което щеше да донесе заплати, вложения и ноу-хау на клетата ни страна?

Въпрос 5: Какво наложи да са откажем от националния си интерес и да препращаме ремонтите в Румъния и Сърбия, да вземем за пример?

Въпрос 6: Дали е допустимо въпросните обичани производители да имат построени съвременни бази тъкмо там?!?

Въпрос 7: Как ще реагират институциите на Европейски Съюз, в случай че парите на европейския поданик се харчат в трети страни, нечленуващи в Съюза?

Екипът на Narod.bg и чиновниците в МТС схващат, че министър Георги Гвоздейков е надалеч от концепцията да поддържа България и нейните жители. Сега обаче е времето да се спре това национално изменничество, което ще лиши България от стотици милиони евро в вложения и заплати за бедните български служащи!

ОЧАКВАЙТЕ нелицеприятните отговори на заложените въпроси единствено в Narod.bg.

Източник: narod.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР