Разочарован съм от това, което виждам пред себе си. Голяма

...
Разочарован съм от това, което виждам пред себе си. Голяма
Коментари Харесай

Годеникът на Лена изчака да свърши НС, захапа Радев и попиля всички депутати: Арогантни сте!

„ Разочарован съм от това, което виждам пред себе си. Голяма част от депутатите се държат надменно, пренебрежително, държат се зле с сътрудниците си. Това е мъчно да бъде ограничавано и да се насочва в посока, в която да бъдем градивни и да ковем закони, а не да влизаме в цинични обиди “, сподели последният ръководител на това Народно заседание Мирослав Иванов пред bTV.

Той споделя, че с известно облекчение е завършил последният му работен ден на тази позиция. „ Аз нямах никакви упования и настройки, че ще бъда част от листите. За мен нещата поеха в непредвидена посока и внезапно станах пръв измежду равни. Тежка е тази корона, аз съм я приемал постоянно с голяма отговорност “, сподели Иванов.

Според него е било изцяло допустимо това Народно заседание да продължи работа и да бъде образуван нов кабинет. „ Надявахме, че ще има още депутати, които да поддържат нашата стратегия. Дадохме всичко от себе си “, сподели Иванов.

Той добави, че записът на „ Демократична България “ не е причина за окончателния раздор в връзките, а е мотив. „ Колегите от Има Такъв Народ си откриха мотив. Единственият, който щеше да им се отдаде “, сподели той.

Относно връзките с президента Румен Радев, Иванов разяснява, че Политическа партия е същата партия, само че президентът се е трансформирал. „ Ние сме имали своите неточности, само че сме имали и позитивни неща. Радев в нито един миг не сподели поздравления за държавното управление “, сподели ръководителят на Народно събрание.

Той даже разяснява, че изявленията на Радев за проблема със Северна Македония може би опонират на Конституцията, защото външната политика на страната се дефинира от Министерския съвет, а не от президента.

На въпрос какви са упованията на „ Продължаваме промяната “ от идните предварителни парламентарни избори, Мирослав Иванов съобщи, че с Българска социалистическа партия и Демократична България, които са се потвърдили като положителни сътрудници, още веднъж ще имат допирни точки. „ В Политическа партия имаме вяра, че ще имаме по-добър резултат от предходната година “, сподели той.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР