Разнообразно се очертава времето през почивните дни, коментира синоптикът Анастасия

...
Разнообразно се очертава времето през почивните дни, коментира синоптикът Анастасия
Коментари Харесай

Синоптикът Анастасия Стойчева обяви прогнозата си за почивните дни и развали настроението ни

Разнообразно се обрисува времето през почивните дни, разяснява синоптикът Анастасия Стойчева, в ефира на Нова телевизия. В следобедните часове през днешния ден ще има краткотрайни нараствания на облачността, а температурите ще доближат 25-30 градуса.

В петък ще доминира слънчево време, а температурите ще се покачат. Вятърът ще отслабне. Събота и неделя ще има по-значителни краткотрайни нараствания на облачността основно над Западна и Централна България. На обособени места в събота ще има валежи, а в неделя в западната половина от страната ще превали и прегърми. Първата половина от идната седмица още веднъж ще позахладнее.
ВРЕМЕТО Пожарна охрана ЧЕРНОМОРИЕТО
По Черноморието ще е облачно сутринта, само че до обяд слънцето би трябвало да изгрее. Денят ще е ветровит с температури до 28 градуса в следобедните часове. Вълнението на морето ще отслабва. Височината на вълните от към метър ще падне до под 30 сантиметра в идващите 48 часа.
ВРЕМЕТО В ПЛАНИНИТЕ
Над планините облачността ще е променлива. На обособени места ще превали временен дъжд. Максимална температура на височина 1200 метра ще е 19 градуса, в по-високите елементи – към 12 градуса.

Какво ще е времето по дни и часове може да видите в рубриката на БЛИЦ, в която ви осведомяваме в действително време какви са климатичните условия в страната.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР