Разместване столовете на палубата на Титаник. Това е дълбоката промяна,

...
Разместване столовете на палубата на Титаник. Това е дълбоката промяна,
Коментари Харесай

Промените в МС: Разместване столовете на потъващия Титаник

" Разместване столовете на палубата на Титаник. Това е " дълбоката смяна ", сервирана през днешния ден ". Това разяснява някогашният правосъден министър и сегашен съпредседател на " Демократична България " Христо Иванов във връзка лансираните предходната седмица като " големи " рокади в кабинета, които се оказаха четири оставки и една рокада.

По думите му единственият политически факт е, че Борисов призна зависимостта на кабинета си от депутата на Движение за права и свободи и медиен магнат Делян Пеевски, пробвайки да я скрие. Според Иванов министър председателят е прибегнал до този ход и в опит да прикрие своето състояние на пленник на Сарая, " който не смее да отиде на избори, преди да е " програмирал " грабежа на европейските фондове от новия бюджет ".

Този филм го гледаме за 12 пъти

Лидерът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова също употребява кино тема, с цел да изрази мнението си за измененията:

" Това е реплика на смяна. Сменят се министри, мафиотският модел на ръководство остава. Този филм сме го гледали 12 пъти - 12 пъти са сменяни министри в този кабинет. Но всичко продължава постарому. Резултатът от дейностите на премиера е - мъката продължава ".
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР