Разликата в годините никога не била критерий за една истинска

...
Разликата в годините никога не била критерий за една истинска
Коментари Харесай

Нов дом? Гаджето на Сашо Кадиев се захвана с ремонтни дейности

Разликата в годините в никакъв случай не била аршин за една същинска и пълноценна връзка. Александър Кадиев и половинката му Ивелина Чоева имат над 13 години разлика, само че доказват  това изказванието ни изцяло. Само преди няколко месеца двамата отпразнува 3 години от запознанството си. С всяка последваща обща фотография инфлуенсърите наподобяват все по-щастливи и все по-влюбени.

Виж още: а остарялото с обич: Дани от " Един за различен " с обичайни полезности и равносметка

В обществените пъти двойката нееднократно е показвала дома, в който двамата живеят - а точно жилището на Сашо Кадиев. Като една самостоятелна жена моделката сигурно желае и свое жилище, въпреки всичко е много добра другарка с Александра Богданска, само че най-малко до този миг не сме виждали фрагменти от него.

Виж още: Отговорът е безапелационен! Валери сподели има ли интимна връзка с Мирела, ето и реакцията му

Е, една фотография незабавно сграбчи окото на почитателите и още повече на почитателите на водещия и моделката. Ивелина Чоева качи фрагменти от апартамент, който се ремонтира. В съзнанието на всички незабавно изниква въпросът дали това е ново жилище, което тя си е закупила и сега тече развой на ремонтни действия. Е, от други сторита стана ясно, че няма нищо такова, а всичко това е с работна цел. 

Виж още: Какво се случва с Лидия? Певицата отхвърли присъединяване поради здравословни аргументи

 Instagram

През последната една година в интернет се изписаха стотици публикации, че Чоева е бременна. Е, всички те се оказаха една огромна неистина, само че пък двамата сигурно имат общо бъдеще, което включва най-малко още един правоприемник на Кадиев. До момента той има една дъщеричка Катерина от някогашната си брачна половинка Таня, с която са в прелестни връзки.

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР