Различни спортни сайтове на испански и английски език припомниха думи

...
Различни спортни сайтове на испански и английски език припомниха думи
Коментари Харесай

Спортни сайтове припомниха критики на Христо Стоичков към Дембеле по повод предстоящата раздяла на нападателя с Барселона

Различни спортни уеб сайтове на испански и британски език припомниха думи на Христо Стоичков от 2022 година във връзка идната разлъка на Усман Дембеле с Барселона. Френският национал ще премине в Пари Сен Жермен, след извънредно неоснователен интервал при " синьо-червените ", а това беше мотив за рецензии от страна на Стоичков.

" Изигра тъкмо 20 цялостни мача за четири и половина години. По мое време с такава статистика само би чистил обувки. За 140 милиона евро единствено това. Аз се включих в състава като чужденец, с цел да схвана какво съставлява и какво значи Барселона по времето на Кубала, Караско, Линекер, Бакеро, Салинас. Знаех историята, а той по този начин и не разбра какво е Барса. Христо Стоичков го споделя. Ако не желаете да сте в Барселона, най-малко не цапайте емблемата. Остави фланелката и кажи " господа, напущам ", съобщи Стоичков през 2022 година в ефира на телевизия TUDN, критикувайки остро Усман Дембеле.

Очаква се прекосяването на 26-годишния Дембеле в Пари Сен Жермен да се реализира напълно скоро. Барса ще получи 50 милиона евро за прехвърлянето на някогашния нападател на Борусия Дортмунд.

В момента Усман Дембеле е с тима на Барселона на предсезонен лагер в Съединени американски щати, само че играчът към този момент е изразил предпочитание да премине във френския първенец.

Треньорът на испанския отличник Шави изиска от управлението на каталунците бързо да откри заместител на Дембеле, който беше платен в Барса от Дортмунд през лятото на 2017 година.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР