Разкриването на нови снимки показва, че химически нападателят на Clapham

...
Разкриването на нови снимки показва, че химически нападателят на Clapham
Коментари Харесай

Абдул Езеди: Изображение показва, че нападателят на Clapham се „кръщава“ след „подкрепена от църквата молба за убежище“

Разкриването на нови фотоси демонстрира, че химически нападателят на Clapham се кръщава в Обединеното кралство, откакто е убедил църковен духовник да поддържа молбата му за леговище.

Подробности за обръщането към християнството на 35-годишния Абдул Езеди, до момента в който живееше в Нюкасъл, се появиха във вторник, два месеца откакто ужасяващото му нахлуване в Южен Лондон провокира огромно търсене в столицата и нацията. Полицията счита, че той е хвърлил пламнал химикал върху някогашната си другарка, наранявайки дете в процеса, и е блъснал главата на тригодишно дете на земята.

Тялото му беше извадено от река Темза през февруари. Подкрепящи писма от църковни чиновници по време на по-ранните му молби за леговище го разказват като „ прелестен, отзивчив и кооперативен човек “ и човек, който „ постоянно е подготвен да помогне “, когато кандидатства да остане в Обединеното кралство.

Но поредност от правосъдни документи, оповестени дружно с него, също демонстрират по какъв начин той е сключил съглашение да бъде е...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР