Разкриването на директна авиолиния между София и Пекин е една

...
Разкриването на директна авиолиния между София и Пекин е една
Коментари Харесай

Обмисля се откриването на полети София-Пекин


Разкриването на директна авиолиния сред София и Пекин е една от водещите тематики на провеждащата се през днешния ден в НДК неофициална среща на министрите на туризма от Европейски Съюз. Друг акцент е развиването на балкански туристически направления, както и връзките сред Европа и Турция.

" Най-важното нещо е равнището на финансиране, тъй като туризмът е доста, доста внимателен бранш. Той е обвързван с доста други браншове. Транспорт, да вземем за пример - да, друго звено е, само че без превоз до дадена страна просто няма туризъм ", сподели еврокомисарят по вътрешен пазар, промишленост, предприемачество и дребни и междинни предприятия Елжбета Бенковска, представена от Нова телевизия.

" Говорейки за Турция - тя е извънредно значима за България. Знаете, че процесът на разговор сред Турция и Европейски Съюз е доста сериозен. През май под шапката на България ще има и среща във Варна. Ще се разбере до каква степен Турция се приближава. За нас това е значимо ", съобщи министърът на туризма Николина Ангелкова. 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР