Разкритията за интимните връзки с едрия бизнес оставят усещането за

...
Разкритията за интимните връзки с едрия бизнес оставят усещането за
Коментари Харесай

Радев: Смущаващо е, че обвиняемият Божков звучи по-убедително от неговите обвинители

Разкритията за интимните връзки с едрия бизнес оставят чувството за замяна, за тежки зависимости в изпълнителната и законодателната власт. Това съобщи президентът Румен Радев в отговор на въпрос от публицисти в Генерал Тошево за отправените обвинявания от Васил Божков към държавното управление и декларираните от предприемача упоритости за нов политически план. По думите на президента сходен политически план е лекомислен и мъчно постижим.

Смущаващо е, че обвиненият Божков звучи по-убедително от неговите обвинители, а още по-смущаващо е, че информацията, която дава се удостоверява от представители на държавното управление, макар опитите за неглижиране на обстоятелствата, съобщи Румен Радев, представен от президентския прессекретариат.

Помолен да разяснява видеозаписа, от който излиза наяве, че аграрни производители са получавали повече от полагащите им се средства от европейските фондове, президентът съобщи, че министър Танева е изрекла на глас цялата философия на кабинета – разпределение на пари на околните до властта компании без оглед на крайния резултат и прикриване на измамата. " Европейските средства би трябвало да се разпределят транспарантно и да доближават до работещите стопани, до най-дребните и до междинните производители ", уточни президентът.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР