Разкритието, че звездата от Умирай трудно“ Брус Уилис страда от

...
Разкритието, че звездата от Умирай трудно“ Брус Уилис страда от
Коментари Харесай

„Ефектът на Брус Уилис“ предизвиква скок в посещенията на благотворителния уебсайт за Алцхаймер

Разкритието, че звездата от „ Умирай мъчно “ Брус Уилис страда от рядка форма на деменция, провокира скок в уеб трафика, защото хората проучваха заболяването, водеща в Обединеното кралство сподели благотворителна организация за деменция.

Обществото на Алцхаймер сподели, че информацията за фронтотемпоралната деменция е била прегледана повече от 126 000 пъти през 2023 година, което е нарастване от близо 63 % по отношение на 2022 година

Благотворителната организация е посочила феноменът „ резултатът на Брус Уилис “, откакто фамилията на холивудската звезда разгласи през февруари, че той е бил диагностициран с фронтотемпорална деменция след предходна диагноза афазия, положение, засягащо когнитивните му качества.

Първите признаци на по-рядката форма на деменция постоянно са промени в личността и държанието и компликации с езика, сподели благотворителната организация.

Семейството на Уилис разказва заболяването като „ жестока болест, за която доста от нас в никакъв случай не са чували “, която „ м...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР