Разкрита е лаборатория за производство на синтетични наркотици в габровско

...
Разкрита е лаборатория за производство на синтетични наркотици в габровско
Коментари Харесай

Разкриха нарколаборатория в габровско село, трима са задържани

Разкрита е лаборатория за произвеждане на синтетични опиати в габровско село, като при интервенцията са конфискувани метамфетамин, марихуана, прекурсори и са арестувани трима мъже и една жена, заяви Министерство на вътрешните работи в четвъртък.

Служители на полицията в Габрово стартирали акцията на 12 февруари, като в частен парцел в землището на с. Чукили криминалисти били задържали трима 30-годишни мъже от Габрово. Това станало след сбъднат развой по произвеждане на синтетична дрога при овакантяване на парцела с лека кола. У тримата са открити и конфискувани общо 189 грама метамфетамин, а лидерът посочил позитивен тест за приложимост на метамфетамин.

От парцела служителите на реда иззели туби с химически субстанции, нужни за производството на синтетични опиати, колби, нивомери, помпи, термометри, защитни маски и дрехи и други Допълнително било открито, че единият от мъжете и 25-годишна жена от Габрово държат опиати в жилището й, като били открити и конфискувани 3,905 грама метамфетамин и 187 грама марихуана.

По случая е формирано досъдебно произвеждане, като двама от мъжете и дамата са арестувани с полицейска мярка за 24 часа, а третият - ползвател на частния парцел, с прокурорско разпореждане е арестуван за 72 часа.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР