Разкриха защо капитанът на Манчестър Юнайтед - Хари Макгурайър се

...
Разкриха защо капитанът на Манчестър Юнайтед - Хари Макгурайър се
Коментари Харесай

Разкриха защо Макгуайър се е сбил в Гърция

Разкриха за какво капитанът на Манчестър Юнайтед - Хари Макгурайър се е сбил в Гърция в четвъртък. Според Mykonos Voice експанзията на футболиста е била провокирана от нахлуване над сестра му. Дейзи Магуайър е била с него в заведението, пред което се случил случаят. Тогава група британци е почнала да наскърбява бранителя. Въпросната група е била от почитатели на различен британски отбор.

Един от тях е намушкал сестрата на Магуайър в ръката с изострен предмет, като футболистът се хвърлил на нападателя незабавно. Той блъснал виновника и тогава е избухнал всеобщият пердах, който стигна до медиите. Когато е пристигнала полицията, Магуайър се  опитал да изясни какво се е случило, само че чиновниците на реда са получили разпореждане да го отведат в полицейското ръководство за по-нататъшни дейности.

Когато е бил заведен в ръководството със своите другари, играчът на Манчестър Юнайтед е попитал каква санкция би трябвало да заплати, с цел да бъде завършен казусът. Такава била процедурата в Англия, само че Магуайър не е знаел по какъв начин се действа в такива случаи в Гърция. Полицаите са сметнали това за предложение на рушвет.

Звездата се е обадил на татко си и той е дошъл в Сирос нощес с частен аероплан, като е бил е придружаван от юрист на клуба. Според " Mykonos Voice " Хари Магуайър е в " доста неприятно психическо положение " поради случая.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР