Разкриха коя е голямата цел на завръщането на Васил Божков

...
Разкриха коя е голямата цел на завръщането на Васил Божков
Коментари Харесай

Ето я голямата цел на Божков! Има ли изненада

Разкриха коя е огромната цел на завръщането на Васил Божков у нас.

Това е някогашният министър председател Бойко Борисов. Такова мнение изрази в студиото на Euronews Bulgaria журналистът Петър Карабоев. Той цитира юриста на предприемача, че тяхната цел са Бойко Борисов и Владислав Горанов.
-->
" Той сподели, че са говорили с американците поради двама души – Бойко Борисов и Владислав Горанов. Нашата цел са двама души, за тях описваме и желаеме да покажем, че с нашия клиент безусловно нелегално се случи това, това и това ", напомни Карабоев.

Журналистът разяснява и изявлението на съветския дипломат у нас Елеонора Митрофанова за ТАСС, в което тя твърди, че „ антируските трудове в България са измислици под западно въздействие “.

" Интервюто на Митрофанова е поради две неща - „ Лукойл “ и Паметника на Съветската войска. Това изявление е обещано, с цел да подчертае пред съветската публика какво се случва - въпреки тя да няма никаква визия от тези тематики.

Руската дипломация се трансформира в пропагандна машина, която повтаря тезите на Кремъл в чужбина. Според Митрофанова българските управляващи са нелегитимни. Тя споделя - българският народ харесва Русия ", сподели Карабоев.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР