Разкриха 5-членна група, извършила отвличане с цел грабеж в Разградско,

...
Разкриха 5-членна група, извършила отвличане с цел грабеж в Разградско,
Коментари Харесай

Заловиха петима, отвлекли мъж, за да го оберат в Разградско

Разкриха 5-членна група, направила похищение за обир в Разградско , оповестява Българска национална телевизия.

Разследването на случая е почнало на 2 ноември.

Около 20.00 часа жителка на село Хърсово алармирала, че маскирани хора нахлули в дома ѝ, нападнали мъжа, с който живее на фамилни начала, принудително го качили в автомобил, а на изхода на селото го изхвърлили от колата. Пострадалият бил откаран в разградската болница със счупена долна челюст и натъртвания в региона на гърдите.

От полицията прецизираха, че отвлеченият мъж не е предприемач, а е купувал бяла техника и други битови уреди. Похитителите считали, че разполага с доста средства и решили да го отвлекат, с цел да му вземат парите.
 Петима се изправят пред Темида за похищение във Врачанско
Петима се изправят пред Темида за похищение във Врачанско

Обвиняемите са престъпно проявени, трима от тях са осъждани

Окол 14.00 часа на 7 ноември край селскостопанското летище в село Острово криминалистите засекли товарен автомобил, в който открили двама от причинителите - 31-годишни мъже от селото. Впоследствие били арестувани и останалите трима участници в закононарушението - н а 28, 41 и 38 години, също поданици на Острово.

От домовете и колите на арестуваните били конфискувани два газови револвера и муниции, въздушна пушка, сигнална полицейска лампа и черна маска.

След 24-часовото задържане на петимата двама от тях са освободени с мярка " подписка ", а на други двама е наложена мярка " задържане под стража ".
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР