Разкрачената поза не е полезна за никого – или си

...
Разкрачената поза не е полезна за никого – или си
Коментари Харесай

Борисов: Разкрачената поза не е полезна - или си в НАТО, или не си

Разкрачената поза не е потребна за никого – или си в НАТО, или не, или си в европейското семейство, или не си. Трудно е на Балканите да има такава страна, която да играе роля на боен неутралитет с мощна банкова система, сподели Бойко Борисов и даде за образец Австрия и Швейцария.
Това сподели министър-председателят Бойко Борисов на конференция за Западните Балкани.

Надявам се скоро Северна Македония, към този момент 30-и член на НАТО, да покаже разликата в развиването си и в това време, чакам с повече разсъдък останалите страни, които желаят да се причислят към Европейски Съюз и НАТО, доста деликатно да се премерват държанието и стъпките, съобщи още БГНЕС.

Вече има дата за срещата на Върха на Европейски Съюз със Западните Балкани, по време на председателството на Хърватия в Загреб, заяви още министър председателят.

Премиерът означи изключителната значимост на съдействие в района – и на вътрешно равнище и на равнище служби. Чисто политически – на равнище министерства, съдействията на Балканите също е значима, добави още Борисов.

За нас като балканци е доста значимо нито европейците, нито американците да не изгубят интерес към нас, съобщи министър председателят.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР