Разковничето на въпроса как милиардите, които ще дойдат от Европа,

...
Разковничето на въпроса как милиардите, които ще дойдат от Европа,
Коментари Харесай

Икономистът Г. Ганев: Въпросът е как милиардите от ЕС да не бъдат захванати от група разбойници

Разковничето на въпроса по какъв начин милиардите, които ще дойдат от Европа, могат даат употребявани по- добре, като не се минава през механизмите на страната, които са провалени и захванати от една дребна клика, една група разбойници, а не обществото “. Това разяснява икономистът Георги Ганев от Центъра за демократични тактики.
По думите на Ганев на идните в този момент парламентарни избори хората ще могат да покажат дали желаят да продължи страната да се проваля:

„ Дали желаят тя да бъде в плен на една дребна клика или желаят нещо по-различно. За последните 10 години българските жители настойчиво подават сигнал, че нямат огромен проблем с това страната да харчи за безусловно неефективни неща и да работи в интерес на дребна група хора. Така че, в случай че не им харесва, би трябвало да гласоподават по различен метод. Но това ще им коства неудобства, тъй като не дребна част са влезнали в сходен вид схеми. Но другояче самият Европейски съюз създава към този момент схеми, при които средствата на европейските данъкоплатци да не минават през съответните страни “, разясни още Георги Ганев пред БНР.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР