Разкопана улица в бургаското село Братово прави излизането на местните

...
Разкопана улица в бургаското село Братово прави излизането на местните
Коментари Харесай

Разкопана улица в бургаско село пречи на хората да излизат от домовете си

Разкопана улица в бургаското село Братово прави излизането на локалните хора от домовете им мъчно. След повреда една от централните улици на селото се е трансформирала в кална равнища и е почнала да пропада.

Проблемът стартира от 20 юли. Дойде компания, която трябваше да направи ремонта, напука тръбите и от този момент насам чакат ВиК, описа Николай Папизов.

Преди време локален гражданин е пропаднал в трап. Живущите на улицата се тормозят електрическите стълбове да не паднат, тъй като около тях е изкопано.

От ВиК обясниха, че спукването на тръбата е станало от строителна машина на общината. След повредата се наложило целият тръбопровод да бъде сменен, защото се е оказал доста остарял. От ВиК допълниха, че са се забавили поради калното време, тъй като машините не са съумели да влязат в улицата. Но в петък екип на ВиК е съумял да довърши ремонта на водопровода.

Имам уверението на община Бургас, че през днешния ден багерите на компанията реализатор влизат и стартират възобновяване и ремонтът, както е очакван. Цялото закъснение е поради остарелия тръбопровод, съобщи кметският наместник на Братово Стефка Аладжова.

Очаква се до Коледа улицата да бъде налична за жителите, а през идната година ще бъде асфалтирана.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР