Разказът за отчаянието и въодушевлението при закупуването на къща е

...
Разказът за отчаянието и въодушевлението при закупуването на къща е
Коментари Харесай

Склонни сме да празнуваме купуването на жилище, но продажбата на такъв може да бъде радост (и облекчение)

Разказът за отчаянието и въодушевлението при закупуването на къща е изхабен. Не толкоз доста истории описват облекчението от действителната продажба на подобен, заради което новият английски комедиен филм, The Trouble with Jessica, наподобява завладяващо.

Има класическа британска комедия: вечеря празненство в елегантна къща в северен Лондон, проектирана от брачен партньор проектант. Той и брачната половинка му са на път да подпишат документите за продажба и са поканили другари на последна вечеря. Както знае всеки, който в миналото е гледал пиеса на Харолд Пинтър, сцената просто чака да избухне.

И по този начин се случва: архитектът и брачната половинка му би трябвало да продадат неотложно, тъй като той съвсем ги е банкрутирал с различен желан парцел. Писателка на бонвиван, която живее сама в апартамент в централен Лондон, се появява неканена на вечеря, допуска, че е изкарала всичко със брачна половинка на всички, след което се обесва в градината, като по този метод заплашва продажбата. „ Защо не можа да се самоубие в личната си град...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР