Разказ от първо лице на свидетел на трагедията с Милен

...
Разказ от първо лице на свидетел на трагедията с Милен
Коментари Харесай

Свидетел на трагедията с Милен Цветков: Ударът беше невероятен, помислих, че е взрив

 Разказ от първо лице на очевидец на нещастието с Милен Цветков, подала сигнала на незабавния телефон. Жената не пожела да покаже лицето си пред камера. С нея се срещна репортерът на NOVA  Илияна Шишкова.

Секунди, откакто джипът на Кристиан Николов удря съдбовно колата на Милен Цветков, тази жена твърди, че подава сигнала на незабавния телефон, а часът бил 18.12.

" Бях на тротоара в непосредствена непосредственост до кръстовището. Първо видях колата, която профучава като изтребител около мене. След което се чу необикновен конфликт, наподобяващ гърмеж. Помислих, че взривяват някоя от постройките на кръстовището. Облакът прахуляк стигна до четвъртия етаж на постройката ", споделя свидетелката. На мястото първо пристигнала полицията, а по-късно незабавните медици.

" Според мен имаше повече пострадали коли. Това, което доста ме учуди беше, че имаше коли, които минаваха през кръстовището и отминаваха. Не спираха, само че въпреки всичко това си е до граждан
" Не съм здравно лице и не съм готова да окажа първа помощ. Прецених, че по-добре да не се приближавам, с цел да не нараня някой в желанието си да го спася. Така че, останах на разстояние и единствено очевидец ", споделя още тя.

Макар да е подала сигнал на телефон 112, тази жена не е била потърсена от проверяващите, с цел да даде показания.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР